foto site karin
Ruim 23 jaar ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Daar heb ik diverse werkzaamheden verricht.

Na een opleiding in de verpleging heb ik me verdiept in de administratieve kant van de zorg. Als applicatiebeheerder facturering binnen het VieCuri Medisch Centrum voor Noord Limburg hield ik de continu wisselende regelgevingen rondom de declaraties in de zorg bij. Veranderingen in de regelgeving vertaalde ik naar de gebruikers.

Gaandeweg heb ik verschillende kwaliteiten, ervaringen en interesses gebundeld: de omgang met mensen, de begeleiding van mensen, interesse in regels en cijfers.

Als budgetcoach komen deze kwaliteiten samen. Een opleiding als budgetbegeleider bij het Nibud gaf mij de onmisbare extra kennis.

Daarnaast ben ik nog werkzaam als zorgconsulent en ben bekend met de wetten en regels rondom de zorg thuis. Deze bestaat uit de volgende wetten: ZvW, WMO en WLZ. Heeft u vragen over een indicatie of een PGB ook dan kunt u bij mij terecht.

Mijn ambitie is het begeleiden van mensen bij diverse administratieve en financiële aangelegenheden. Uiteraard kunt u van mij verwachten dat ik professioneel en zorgvuldig te werk ga. Privacy en volledige geheimhouding zijn voor mij vanzelfsprekend.

Ik verheug me op een kennismaking met u.

Adresgegevens

Steun in Budget
Mark van de Poll
Noord Buitensingel 101
5912 BL Venlo
06-51614968
info@steuninbudget.nl