hulp bij thuisadministratie

De thuisadministratie op orde hebben is niet iets wat vanzelfsprekend is. Soms speelt ouderdom mee, een ziekte of gebrek aan tijd. Regelingen veranderen snel. Steeds meer zaken dienen via internet geregeld te worden en niet iedereen is gewend om met een computer om te gaan.

“Ik heb geen schulden maar de papieren rompslomp wordt mij teveel. Ik begrijp al die verschillende regeltjes niet. Ik ben het overzicht kwijt”.

Het is fijn als iemand dan helpt. Iemand die alles voor u op een rijtje zet en er voor zorgt dat u krijgt waar u recht op hebt. Uw administratie is weer op orde dat geeft rust. Het vergroot uw zelfredzaamheid. Dat geeft een goed gevoel.

U heeft een druk leven en komt daarom niet aan uw administratie toe. Misschien heeft u gewoon geen zin in om het zelf te doen. Steun in budget brengt de administratie weer op orde. U houdt meer tijd over voor zaken die u echt belangrijk vindt.

Begeleiding bij de thuisadministratie kan een eenmalig traject zijn of voor een langere periode. Dit is afhankelijk van de situatie en uw wensen.

Bekijk hier de tarieven