Gemeente

Steeds meer mensen komen in de schuldhulpverlening. Voor gemeentes een tijdrovende en kostbare investering die steeds meer druk legt op het budget van de bijzondere bijstand.

Steun in Budget biedt een snelle, effectieve en professionele werkwijze die kostenbesparend voor u kan zijn. Steun in budget werkt preventief en helpt daarmee voorkomen dat mensen in de WSNP terecht komen.

Werkgever

Door de crisis hebben steeds meer mensen geldzorgen. Het Nibud adviseert werkgevers alert te zijn en personeel te helpen. Werknemers in nood zijn vaker ziek en werken minder geconcentreerd. Ongelukken liggen op de loer, kans op fraude en diefstal te plegen neemt toe.

Indien u als werkgever bereid bent om uw personeel te ondersteunen werkt dat in uw voordeel. De werknemer zal minder snel ziek zijn en de loyaliteit en motivatie neemt toe. Mensen functioneren weer beter.

Woningbouwvereniging

Een betalingsachterstand kan een signaal zijn dat er iets aan de hand is.

Mogelijk is de situatie van een huurder dusdanig veranderd dat de hij de huur niet meer kan betalen. Preventief begeleiden voorkomt erger. Door de huurder te bezoeken in zijn vertrouwde thuissituatie zal hij eerder bereid zijn om mee te werken aan een oplossing.

Wilt u weten welke mogelijkheden Steun in Budget heeft voor bedrijven? Neemt u dan contact met mij op.

Particulieren